Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK140SRlc voor Van der Zande Monster

Publicatiedatum: 03-02-2016 09:30
Grondverzetbedrijf G.P.M. van der Zande uit Monster heeft onlangs via de Kemp Groep in De Meern een zeer complete Kobelco SK140SR rupsgraafmachine in gebruik genomen. De Kobelco SK140SRlc vervangt een Takeuchi TB175.
Kobelco SK140SRlcKobelco SK140SRlc

De Kobelco SK140SRlc voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Het nieuwe hydraulische systeem en de extra ECO-modus verminderen het brandstofverbruik met 22%. Direct meer rendement per draaiuur, zonder verlies van capaciteit.
De nieuwe Kobelco’s zijn standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de camera met geïntegreerd kleurenscherm, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de nieuwste generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. De cabine is erg ruim opgezet en biedt veel zicht op de werkzaamheden. Achter de stoel is er voldoende ruimte voor een grote koelbox.

G.P.M. van der Zande is gespecialiseerd in grondverzet, infra, bodemsanering, beschoeiingen en damwanden, vlonders, sloopwerken en het rooien van bomen rooien voor bedrijven, instellingen en particulieren. Service, kwaliteit en continuïteit staat bij Van der Zande hoog in het vaandel.

www.kemp-groep.nl
www.gpmvanderzande.nl

Kobelco SK 140 SRlc voor Van der Zande MonsterKobelco SK 140 SRlc voor Van der Zande Monster