Communicatie software Groen, Grond en Infra

Terex TC60 midigraver voor Reka Hamme

Publicatiedatum: 11-02-2016 08:40
Onlangs heeft de firma Reka B.V.B.A. uit Hamme (B) de sleutels in ontvangst genomen van een nieuwe Terex TC60. Deze midigraver is in de werkplaats van Kemp | Hamme geheel volgens de wensen van de klant opgebouwd. Deze nieuwe machine gaat een dertien jaar oude IHI 45J vervangen.
Terex TC60Terex TC60

De 5,65 ton wegende Terex TC60 heeft een vermogen van circa 44 pk en is 198 cm breed en kenmerkt zich door onder andere een moderne motor. De TC60 is o.a. uitgerust met een hydraulische  snelwissel, sloop- en sorteerfunctie, extra werkverlichting en een slotenbak met omkeeroren. Het zijn de troeven van een groot graafbereik, de achterliggende hefcilinder en uitzonderlijk goede bereikbaarheid van de motor die de klant overtuigde. Tevens beschikt de machine over een lange onderwagen met vijf onder rollen voor uitstekende rijeigenschappen op natte ondergronden met weinig draagvermogen.

De firma REKA is een klant van het eerste uur bij Kemp | Hamme. Deze 28-jarige firma werkt met een team van zes mensen en is gespecialiseerd in grond- en waterwerken. Naast deze Terex beschikt REKA ook over meerdere Atlas graafmachines.

www.entreeding.com/bedrijf/gegevens/831168/reka-b-v-b-a/hamme

Terex TC 60 midigraver voor Reka uit HammeTerex TC 60 midigraver voor Reka uit Hamme