Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK85SR rupsgraafmachine voor De Kreij Giessenburg

Publicatiedatum: 18-02-2016 08:50

Gebr. de Kreij B.V. uit Giessenburg heeft onlangs, via de Kemp Groep uit De Meern, een nieuwe Kobelco SK85SR rupsgraafmachine in ontvangst genomen. De aankoop van deze Kobelco draagt bij aan de doelstelling van De Kreij om de uitstoot van CO2 te reduceren en hoger op de CO2-prestatieladder te komen.

Kobelco SK85SRKobelco SK85SR

De Kobelco SK85SR is standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de lucht geveerde en verwarmde stoel en de nieuwe generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. De compact draaiende Kobelco in combinatie met de zwenkende giek maakt deze machine bij uitstek geschikt voor het werken in krappe ruimtes.

Gebr. de Kreij is al lange tijd actief in de Grond- Weg en Waterbouw en is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met diverse werkmaatschappijen. Door een goede combinatie van kennis, inlevingsvermogen, het juiste materieel én gemotiveerde en vakbekwame medewerkers kan Gebr. de Kreij voor elke opdrachtgever, zowel zakelijk als particulier, opdrachten snel en probleemloos uitvoeren.

www.gebr-dekreij.nl
www.kemp-groep.nl

Kobelco SK85SR rupsgraafmachine voor Gebr. de Kreij B.V. uit GiessenburgKobelco SK85SR rupsgraafmachine voor Gebr. de Kreij B.V. uit Giessenburg