Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hyundai HL955 voor Lansers Trio Beverwijk

Publicatiedatum: 22-02-2016 13:40

Van der Spek Vianen heeft de eerste van twee nieuwe Hyundai HL955 laadschoppen afgeleverd bij Lanser's Trio BV in Beverwijk. Deze Hyundai HL955 is de tweede Hyundai machine die Van der Spek leverde bij Lansers Trio in twee maanden tijd, samen met de twee Hyundai HL955’s is namelijk ook een wielmobiele Hyundai R160W-9A graafmachine geïnvesteerd door Lansers Trio.

Hyundai HL955Hyundai HL955

Om de nieuwe Hyundai HL955’s te kunnen inzetten voor het tremwerk in grote schepen zijn ze in de werkplaats van Van der Spek Vianen voorzien van vier zware hijspunten op de machine zodat ze in één keer kunnen worden opgepakt om in de ruimen van de grote schepen geplaatst te worden om hun werk uit te voeren. Bij het tremwerk waar Lansers Trio een echte specialist is werkt de Hyundai HL955 samen met een rupskraan om de zijkanten van de ruimen van schepen die wel ladingen tot 150.000 ton kunnen hebben schoon te maken zodat de grote grijper die de schepen lossen ook de laatste tonnen van de lading uit de ruimen kunnen halen. Als het ruim schoon is dan wordt de Hyundai en de rupskraan weer met kettingen aan de grijper gemonteerd om weer uit het schip gehesen te worden zodat ze het volgende ruim weer in kunnen of weer aan wal worden gezet om andere werkzaamheden uit te voeren. Naast de speciale ophangpunten zijn de machines voorzien van nog diverse speciale “trem” opties die op wens van Lansers Trio zijn gemonteerd zodat de Hyundai hun werk snel- en efficiënt kunnen uitvoeren.

Lansers Trio is al tientallen jaren actief op vele fronten, naast het uitvoeren van grondverzetwerkzaamheden voor de milieu- en civieltechnische markt, voert men alle voorkomende werkzaamheden uit voor (afval)verbrandingscentrales, dragen ze zorg voor delen- of complete af- en behandeling van materiaalstromen bij de op- en overslag. Deze werkzaamheden worden zowel nationaal als internationaal voor de klanten uitgevoerd. De machines die hiervoor worden ingezet worden zowel met als zonder machinisten verhuurd door Lansers Trio.

www.lanserstrio.nl

Hyundai HL 955 voor Lanser's Trio B.V. uit BeverwijkHyundai HL 955 voor Lanser's Trio B.V. uit Beverwijk

Eerste “vliegende” Hyundai laadschop geleverd aan Lansers Trio.Eerste “vliegende” Hyundai laadschop geleverd aan Lansers Trio.