Communicatie software Groen, Grond en Infra

BAM voorziet KROLs van Rolloos PMERail beveiligingssysteem

Publicatiedatum: 23-02-2016 09:00

Om te kunnen voldoen aan de vernieuwde regels voor KROLs heeft BAM Infra in Dordrecht vijf van haar KROLs voorzien van het Rolloos PMERail beveiligingssysteem. Met deze systemen voldoet BAM aan de eisen en behouden de machinisten de maximale productiviteit en capaciteit voor de machines.

PMERailPMERail

Rolloos PMERail is een last moment beveiligingssysteem voor KROLs. Het bewaakt alle functies van de machine wanneer deze beladen is of beweegt, zodat de machine binnen de door de spoorwegautoriteiten vastgestelde veiligheidslimieten blijft. De machinist kan op eenvoudige wijze –binnen de grenzen– de maximale capaciteit van de KROL gebruiken.

Rolloos PMERail voldoet volledig aan de laatste veiligheidsnorm zoals vastgesteld in memo 13-188-4 van werkkamer 5 van de TCVT (25 februari 2014). Er zijn varianten beschikbaar voor werkzaamheden naast een open spoor (ALO) en onder stroomkabels onder spanning (OLE), en het systeem is eenvoudig uit te breiden met diverse machinebesturingsopties.

www.rolloos.com/nl/producten/machine-bewaking/pmerail/
www.entreeding.com/bedrijven/646388/home/rolloos-systems-b-v

BAM voorziet KROLs van PMERail Spoorweg GraafmachinebewakingBAM voorziet KROLs van PMERail Spoorweg Graafmachinebewaking