Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK260LC-10 voor De Vries Werkendam

Publicatiedatum: 24-02-2016 07:30

Aannemingsbedrijf De Vries Werkendam B.V. heeft onlangs als eerste in Nederland een nieuwe Kobelco SK260LC-10 rupsgraafmachine in gebruik genomen. De Kemp Groep uit De Meern heeft de SK260LC-10 volledig naar de wensen en eisen van de klant opgebouwd.

Kobelco SK260LC-10Kobelco SK260LC-10

De Kobelco SK260LC-10 kenmerkt zich door een nog overzichtelijkere opbouw met een vrij zicht naar rechts. Een nieuw vormgegeven ballasgewicht geven de machine een nieuwe uitstraling. De giek is versterkt om een hoger werkvolume aan te kunnen. De krachtige en duurzame constructie is nog beter bestand tegen zware werkomstandigheden. Op verzoek van De Vries zijn de aangrijpingspunten van de hefcilinders hoofdgiek verplaatst naar onder de giek waardoor een hoger bereik wordt gerealiseerd (een zogenaamde dom onder de giek).

Daarnaast heeft de Kobelco SK260LC-10 circa 5% meer capaciteit in de H-modus ten opzichte van vorige modellen. En tot wel 10% brandstofbesparing in de S en de E modi in combinatie met een verdere verlaging van CO2 door een revolutionair hydrauliek regeneratie systeem.

De Vries Werkendam B.V. realiseert projecten voor nieuwbouw, onderhoud, renovatie en restauratie van alle voorkomende waterbouwkundige en civieltechnische constructies en objecten. Denk aan alle soorten bruggen, damwandconstructies, havens, remmingswerken en afmeervoorzieningen, sluizen en onderhoudswerkzaamheden.

www.kemp-groep.nl
www.devrieswerkendam.nl
www.youtube.com/watch?v=xaY3u1tqVDo

Kobelco SK 260 LC-10 voor Aannemingsbedrijf De Vries Werkendam B.V. uit WerkendamKobelco SK 260 LC-10 voor Aannemingsbedrijf De Vries Werkendam B.V. uit Werkendam