Communicatie software Groen, Grond en Infra

2 Volvo L90H wielladers voor Verweij Monnickendam

Publicatiedatum: 25-02-2016 09:55

G.C. Verweij en Zn B.V. in Monnickendam verwelkomt onlangs haar eerste Volvo wielladers. G.C. Verweij en Zn heeft decennia lang altijd met één en hetzelfde merk gedraaid. Maar tijden veranderen daarom hebben Dirk en Jacqueline Verweij besloten om het roer om te gooien.

2 Volvo L90H2 Volvo L90H

“De eerste kennismaking met Volvo en Kuiken pakt goed uit. We waren verrast dat Volvo motorisch vooruit loopt qua milieunormen. Daar hebben we veel mee te maken omdat we onder andere veel werkzaamheden verrichten voor Rijkswaterstaat. Momenteel draai ik zelf op de wiellader L90H in de woningbouw in Volendam, de andere L90H met machinist Johnny Haazen is druk doende in Veghel voor wegverbreding van de N279. Grote klussen waarvoor we de Volvo’ s hebben aangeschaft. We weten nu al dat we de juiste keus hebben gemaakt. Het voelt goed, we merken dat de nazorg prima is, dat geeft vertrouwen voor de toekomst”, besluit Dirk.

“We doen al jaren zaken met Fa. Evenboer uit Broek in Waterland. Evenboer staat dag en nacht voor ons klaar en verzorgt onderhoud. De Volvo ’s zijn in samenspraak met Kuiken via Evenboer geleverd. Evenboer heeft een Volvo uitgerust met een Fassi mast 6 x hydraulisch en 2 x mechanisch”. “Nijhuis Engineering uit Dronten heeft de andere Volvo uitgerust met een TMD 6000 mast en heeft op beiden de lastmomentbeveiliging en slangbreukbeveiliging opgebouwd. Wil je hijsen dan moet je veilig hijsen. Daarom heeft Nijhuis beide wielladers beveiligd als hijskraan volgens de EN13000 en zijn de machines ingeregeld met vier (hydraulisch telescoperende) hijsmasten en Aboma gekeurd. De maximale haakhoogte is vierentwintig meter”.

Vader Gerrit Verweij begon zijn eenmansbedrijf in 1979 als loon- grondverzetbedrijf. Zijn zoon Dirk sprong al jong bij en nam samen met zijn vrouw Jacqueline in 2009 het stokje over. Gertjan, de derde generatie, weet al van jongs af aan dat hij zijn vader op wil volgen. Verweij is gespecialiseerd in verhuur van wielladers met kraanarm die voornamelijk worden ingezet in de woningbouw en civiele-betonbouw. De specialistische werkzaamheden worden door de tien gedreven medewerkers snel en efficiënt uitgevoerd. De kracht van Verweij: de klok rond staat er een vakkundig team voor u klaar.

kuiken.nl
www.gcverweij.nl

2 Volvo L90H wielladers voor G.C. Verweij en Zn B.V. uit Monnickendam2 Volvo L90H wielladers voor G.C. Verweij en Zn B.V. uit Monnickendam