Kobelco SK210LR met verlengde giek voor Kool Wilnis

Gepubliceerd op 26-02-2016 07:40

W. Kool Grondverzet B.V. uit Wilnis heeft een Kobelco SK210LR rupsgraafmachine in gebruik genomen. De Kobelco SK210LR heeft een verlengde giek waardoor het bereik nu circa 13 meter is. Eerder nam Kool al een Kobelco SK140SRlc in gebruik.

Kobelco Sk210-10 SlrKobelco Sk210-10 Slr

De Kobelco SK210lc voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd uitstekende prestaties. Door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is de Kobelco SK210lc zuinig, stil en milieuvriendelijk.

Na afronding van zijn opleiding en de aanschaf van een eerste graafmachine is Wouter Kool inmiddels doorgegroeid tot een serieuze speler in de markt met een team van tien vaste medewerkers, een VCA, ISO en BRL 7000 certificaat en een machinepark waar ze trots op mogen zijn. Met veel enthousiasme en inzet klaart Kool zijn klussen of het nu gaat om saneringen, sloopwerken of grondverzet.

www.wkool.nlwww.kemp-groep.nlwww.entreeding.com/w-kool-grondverzet-b-v/kobelco-sk210-10-slr-3d-gps-rupsgraafmachine/
Kobelco SK 210SLR met verlengde giek voor Wouter Kool uit WilnisKobelco SK 210SLR met verlengde giek voor Wouter Kool uit Wilnis
Longreach kraanLongreach kraan

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!