Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK75SR voor Waterschap Brabantse Delta

Publicatiedatum: 03-03-2016 07:35

Waterschap Brabantse Delta uit Breda heeft de sleutels van een bijzondere SK75SR rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Deze Kobelco vervangt een Hitachi.

Kobelco SK 75 SRKobelco SK 75 SR

De Kobelco SK75SR voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd uitstekende prestaties, ondanks zijn compacte afmetingen. Kobelco's unieke motorkoelsysteem - het iNDr systeem - beperkt het geluidsniveau tot een extreem laag niveau. Daarnaast is de cabine erg ruim opgezet met veel opbergruimte en biedt het veel zicht op de werkzaamheden. Het waren juist het geluidsniveau en de ruime cabine in combinatie met de rijeigenschappen die het Waterschap Brabantse Delta lieten besluiten te kiezen voor deze Kobelco. De Kobelco heeft met deze herdergiek een bereik van circa 10,5 meter en de breedte van de maaikorf bedraagt 4,30 meter. Door middel van een hydraulisch snelwisselsysteem kan er snel gewisseld worden tussen de herdergiek en de standaard giek.

Waterschap Brabantse Delta zorgt voor veilige dijken en kades, zuivert rioolwater en regelt de hoogte van het water in Midden- en West-Brabant. Bij de uitvoering van deze taken werken zij samen met inwoners, agrariërs, bedrijven, overheden, onderwijsinstellingen en andere organisaties.

www.kemp-groep.nl
www.brabantsedelta.nl

Kobelco SK75SR maaikraan voor Waterschap Brabantse DeltaKobelco SK75SR maaikraan voor Waterschap Brabantse Delta