Communicatie software Groen, Grond en Infra

Takeuchi TB228 voor Pijnenburg Loon op Zand

Publicatiedatum: 14-03-2016 09:31

Loonbedrijf Pijnenburg uit Loon op Zand heeft onlangs bij Verhoeven Grondverzetmachines B.V. in Maarheeze een Takeuchi TB228 graafmachine in ontvangst genomen.

Takeuchi TB228Takeuchi TB228

Voor Martijn Pijnenburg was de keuze voor een Takeuchi niet direct gemaakt; “Wij hadden tot nu toe graafmachines van een ander merk maar toen wij een 3-tonner wilde aanschaffen viel de keus uiteindelijk op een Takeuchi, dit nadat wij enkele merken hebben vergeleken. Vooral de ruimte in de cabine en de fijne bediening vielen hierbij op. De Takeuchi viel ook bij onze machinist goed in de smaak en daardoor hebben wij ook voor een Takeuchi gekozen.”

Bij Verhoeven Grondverzetmachines B.V. is de machine o.a. voorzien van slangbreukbeveiliging, extra LED werkverlichting, VemaTEC snelwissel en bakkenset. Standaard is deze Takeuchi TB228 o.a. al voorzien van kantelcabine, shortpitch rubbertracks, ECO-mode, einddemping in hef-arm-en zwenkcilinder en een lepelsteel van 1445mm.

Loonbedrijf Pijnenburg verhuurt grondvermachines en personeel. Daarnaast voert het diverse loonwerkzaamheden uit als bemesten, oogsten, inkuilen en landbewerking.

www.entreeding.com/bedrijven/423491/materieel/loonbedrijf-pijnenburg

nieuwe minigraver voor Pijnenburg uit Loon op Zandnieuwe minigraver voor Pijnenburg uit Loon op Zand

Verhoeven levert mini aan Loonbedrijf PijnenburgVerhoeven levert mini aan Loonbedrijf Pijnenburg