Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK75SR voor Neijmeijer Lelystad

Publicatiedatum: 18-03-2016 11:35

Neijmeijer Dienstverlening uit Lelystad heeft een Kobelco SK75SR midigraafmachine in gebruik genomen. De reclameafdeling van de Kemp Groep heeft het logo ontworpen en de Kobelco SK75SR voorzien van de belettering.

Kobelco SK75SRKobelco SK75SR

Deze nieuwe Kobelco SK75SR is standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de nieuwe generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. De compact draaiende Kobelco is bij uitstek geschikt voor het werken in krappe ruimtes. 

Neijmeijer Dienstverlening is voornamelijk werkzaam op het gebied van grondverzet, agrarisch loonwerk en cultuurtechnische werken in het midden van het land. Na jaren gewerkt te hebben met een 3,5 ton minikraan was er behoefte aan een kraan met meer capaciteit. Gekozen is voor een Kobelco kraan met een vaste giek en draaikantelstuk. De prettige bediening, laag geluidsniveau, economisch verbruik en de ruime cabine waardoor met veel overzicht gewerkt kan worden waren doorslaggevend om voor deze machine te kiezen.

www.kemp-groep.nl
www.entreeding.com/bedrijf/gegevens/458633/neijmeijer-dienstverlening-transport/lelystad

Kobelco SK75SR voor Neijmeijer Dienstverlening & Transport uit LelystadKobelco SK75SR voor Neijmeijer Dienstverlening & Transport uit Lelystad

Logo ontworpen door reclameafdeling van de Kemp GroepLogo ontworpen door reclameafdeling van de Kemp Groep