Communicatie software Groen, Grond en Infra

Terex TW110 voor Gijben Gameren

Publicatiedatum: 31-03-2016 10:35

Gijben Aannemers- & Verhuurbedrijf, Grond- & Straatwerken uit Gameren heeft, via de Kemp Groep uit De Meern, een nieuwe Terex TW110 mobiele graafmachine in gebruik genomen.

Terex TW110Terex TW110

De compacte en stabiele Terex TW110 weegt 11.000 kg, heeft een vermogen van ca. 102 pk en een grote opbreekkracht van 72 kN. Met de vierwielbesturing op deze machine is de Terex TW110 inzetbaar in beperkte ruimte waar capaciteit een vereiste is. Hiermee is de machine uitermate geschikt voor de zeer diverse werkzaamheden van Gijben. Maar zoals de Havemac laag vacuüminstallatie incl. klinkerplaat voor 10 duimers doet vermoeden zal deze TW110 voornamelijk ingezet gaan worden bij het machinaal straten.

Gijben Aannemers- en Verhuurbedrijf voert diverse activiteiten uit met betrekking tot grond- en bestratingswerkzaamheden in de (onder-) aanneming. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een onderneming welke zich specialiseert door met de beste en nieuwste machinale technieken conform de Arbowetgeving de werkzaamheden uit te voeren.

www.gijbenaannemersbedrijf.nl
www.kemp-groep.nl

Terex TW 110 mobiele graafmachine voor Gijben Aannemers- en Verhuurbedrijf uit GamerenTerex TW 110 mobiele graafmachine voor Gijben Aannemers- en Verhuurbedrijf uit Gameren