Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK140SRlc voor Bouwman Westbroek

Publicatiedatum: 27-04-2016 07:10

Bouwman's Loonbedrijf B.V. uit Westbroek heeft onlangs een Kobelco SK140SRlc rupsgraafmachine in gebruik genomen. Eerder nam Bouwman een Kobelco SK75SR in gebruik. De Kobelco komt ter vervanging van een KATO HD513 met ruim 12.000 uur op de teller.

Kobelco SK140SRlcKobelco SK140SRlc

De Kobelco SK140SRlc voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Het nieuwe hydraulische systeem en de extra ECO-modus verminderen het brandstofverbruik met 22%. Direct meer rendement per draaiuur, zonder verlies van capaciteit.  De Kobelco’s zijn standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de camera met geïntegreerd kleurenscherm, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de nieuwste generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. De cabine is erg ruim opgezet en biedt veel zicht op de werkzaamheden. Achter de stoel is er voldoende ruimte voor een grote koelbox. 

Het in Westbroek (U) gevestigde bedrijf is op 23 december 1948 opgericht. Bouwman's Loonbedrijf is een gerenommeerd en volwaardig loonwerkersbedrijf centraal gelegen tussen, Utrecht en Hilversum. Het bedrijf voert met enthousiaste en vakkundige medewerkers agrarische- en grondwerkzaamheden uit. Tevens beschikken zij over een uitgebreid verhuurprogramma van verschillende grondverzetmachines met diverse uitrustingsstukken en ervaren machinisten.

www.bouwmansloonbedrijf.nl
www.kemp-groep.nl

Kobelco SK 140S Rlc voor Bouwman's Loonbedrijf B.V. uit WestbroekKobelco SK 140S Rlc voor Bouwman's Loonbedrijf B.V. uit Westbroek