Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK75SR voor Van Ettikhoven Alphen a/d Rijn

Publicatiedatum: 19-05-2016 09:30

Van Ettikhoven BV uit Alphen aan den Rijn heeft onlangs een Kobelco SK75SR rupsgraafmachine in gebruik genomen. De Kobelco SK75SR midigraver voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen.

Kobelco SK75SRKobelco SK75SR

Kobelco's unieke motorkoelsysteem - het iNDr systeem - beperkt het geluidsniveau tot een extreem laag niveau. De nieuwste aanpak van Kobelco m.b.t. laag brandstofverbruik - NEXT-3E - wordt ook toegepast op de modellen met een kleine zwenkradius, voor maximale productiviteit bij een minimaal brandstofverbruik. Dus direct meer rendement per draaiuur, zonder verlies van capaciteit.

Van Ettikhoven bv is al vele jaren specialist op het gebied van aanneming, transport en verhuur van grondverzetmachines. Gedurende deze periode is het bedrijf uitgegroeid tot een betrouwbare partner bij het uitvoeren van GWW-projecten. Dankzij het zeer uitgebreide materieelbestand, de 24-uurs service en het vakbekwame personeel kan Van Ettikhoven bv altijd aan uw aanvraag voldoen.

www.vanettikhoven.nl
www.entreeding.com/van-ettikhoven-b-v/kobelco-sk75sr-3e-minigraver-midigraver/

Kobelco SK 75 SR voor  Van Ettikhoven B.V.  Alphen aan den RijnKobelco SK 75 SR voor Van Ettikhoven B.V. Alphen aan den Rijn