Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK140SR met stelgiek voor GKB Barendrecht

Publicatiedatum: 03-06-2016 13:45

GKB Materieel uit Barendrecht heeft onlangs een Kobelco SK140SR rupsgraafmachine met stelgiek in gebruik genomen.

Kobelco SK140SRKobelco SK140SR

De Kobelco SK140SRlc voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Het nieuwe hydraulische systeem en de extra ECO-modus verminderen het brandstofverbruik met 22%. Direct meer rendement per draaiuur, zonder verlies van capaciteit.  De Kobelco’s zijn standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de camera met geïntegreerd kleurenscherm, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de nieuwste generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. 

GKB Materieel realiseert uiteenlopende constructies en objecten voor de openbare ruimte. Van kunstobjecten en custom-made straatmeubilair tot vlonders en opstallen. Daarbij passen zij ook andere materialen toe, zoals hout en kunststof. Zij dragen zorg voor het ontwerp, de productie, de montage en het onderhoud. Daarmee is het specialisme van GKB Materieel een waardevolle aanvulling voor de GKB Groep.

www.gkbmaterieel.nl

Kobelco SK 140 SR rupsgraafmachine met stelgiek voor GKB BarendrechtKobelco SK 140 SR rupsgraafmachine met stelgiek voor GKB Barendrecht