Communicatie software Groen, Grond en Infra

Tik hem aan!

Publicatiedatum: 08-06-2016 13:30

Dat de mobiele website tijdens de TKD centraal stond wil niet zeggen dat wij de pc gebruikers vergeten zijn. Speciaal voor de mensen op kantoor die er dagelijks voor zorgen dat het juiste materieel op het juiste tijdstip op de juiste plek staat hebben we de Entreeding.com webbutton ontwikkeld.

Entreeding webbuttonEntreeding webbutton

Met 1 tik op de webbutton komt u direct op de vraag- & aanbodpagina van Entreeding.com. U hoeft dan niet meer ons webadres in te toetsen en bent meteen ingelogd. U krijgt zo nog sneller het gewenste inzicht in de markt.

Veel van u hebben de webbutton al op de TKD ontvangen. De resterende buttons delen we uit in combinatie met de beheerafspraken. Tijdens zo'n afspraak actualiseren we uw profiel en worden alle recente en toekomstige vernieuwingen aan onze software toegelicht. Heeft u interesse in de webbutton en beheerafspraak, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak middels info@entreeding.com

Heeft u iets nodig of bied u iets aan, voordat u gaat bellen tikt u hem aan!

www.entreeding.com

Heeft u iets nodig of bied u iets aan, voordat u gaat bellen tikt u hem aan!Heeft u iets nodig of bied u iets aan, voordat u gaat bellen tikt u hem aan!