Communicatie software Groen, Grond en Infra

GESTOLEN: Gele Zeppelin ZL80 shovel

Publicatiedatum: 13-06-2016 08:10

Let op: Zaterdagavond 11 juni is om 20:00 aan de Abcouderstraatweg kruising Hogendijk te Amsterdam een gele Zeppelin ZL80 laadschop shovel ontvreemd. De gestolen shovel is eigendom van Kooyman B.V. te De Kwakel.

Gestolen Zeppelin ZL80 shovelGestolen Zeppelin ZL80 shovel

Bewoners in de buurt hebben rond 19:50 op zaterdagavond iemand met de shovel weg zien rijden (dus met de shovel zelf, niet op een dieplader of iets dergelijks). De shovel is toen de Abcouderstraatweg op gegaan, richting Abcoude. Meer is er niet gezien.  De shovel stond er voor de diefstal bij zoals op de foto met de tractor+kar & kraan. Deze foto is op vrijdag j.l. gemaakt.

UPDATE: Na een gesprek met bewoners is er het volgende uitgekomen. De shovel is zoals eerder verteld van de Abcouderstraatweg/Hogendijk rond 20:00 ontvreemd. De shovel is toen doorgereden naar de Holendrechterweg kruizing Amstelweg. Hier is hij nog gezien rond 14:00 op zondagmiddag (in de berm, zie foto). Vermoedelijk hebben de daders dit gedaan, om te kijken of er track & trace op de machine zat. Aan de sporen te zien is hij vanaf hier met de vrachtwagen + dieplader opgehaald (of een ander transportmiddel). Vanaf hieruit zijn ze vermoedelijk de Amstelweg uit gereden, om via Ouderkerk de snelweg op te gaan. Vanaf de A2 was er dus prima zicht op de shovel, dus kan het eventuele transportmiddel + tijdstip gezien zijn.

Voor degene met de gouden tip zal er een beloning zijn van: € 500,- !!
 
Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met:
 
Kooyman B.V.
De heer Guus Kooyman
Poelweg 2
1424PB De Kwakel

E: info@kooymanbv.nl
T: 0297-560575
M: 06-52081892

www.kooymanbv.nl

Vermiste Zeppelin ZL80 laadschop Kooyman De KwakelVermiste Zeppelin ZL80 laadschop Kooyman De Kwakel

Holendrechterweg kruizing Amstelweg. Hier is hij nog gezien rond 14:00 op zondagmiddagHolendrechterweg kruizing Amstelweg. Hier is hij nog gezien rond 14:00 op zondagmiddag