Communicatie software Groen, Grond en Infra

Terra Select T6 voor Zeefverhuur.nl Best

Publicatiedatum: 15-06-2016 12:05

Zeefverhuur Rien van Laarhoven uit Best kocht recent alweer zijn 6e Terra Select trommelzeef. Deze nieuwe Terra T6 trommelzeef werd geïntroduceerd op de Bauma in München en recentelijk op de TKD in Almere.

Terra Select ZeefmachineTerra Select Zeefmachine

De nieuwe T60 wordt aangedreven door een geluidsarme 4 cilinder JCB Tier 4i dieselmotor van 81KW/ 110PK zonder Ad Blue en zonder roetfilter. De nieuwe T60 is uitgerust met een nieuwe besturingskast met Touch Screen bediening, IFM besturing en modem aansluiting. De bunker met standaard opzetschotten , uitgerust met zijn unieke 100% slipvrije aandrijving , is 4.000.mm lang en heeft een inhoud van 6m3 . De dwarsband en zijband is uit 1 geheel , grote voordeel hiervan is geen morsen op overstortpunt en een grotere bodemvrijheid. De beide transportbanden en de bunker cassette zijn gegalvaniseerd. De zijband is dubbel knikbaar en heeft een lengte van maar liefst 8.000 mm waardoor onder de band een kegel mogelijk is van maar liefst 53m3. De zeeftrommel heeft een diameter van 2.200mm ( 38m2 zeefoppervlakte) en wordt aangedreven door een automatisch geregelde kettingspanner. De zeef is uitgerust met 4 hydraulische steunpoten , cleanfix radiateur , centraal aangelegde smeerpunten , en 2 halogeen schijnwerpers op de afvoerbanden. De zeefoverloop band in trogvorm is hydraulisch traploos in hoogte verstelbaar heeft een breedte van maar liefst 1.200mm . De zeeftrommel is middels 1 grote toegangsdeur in de rijrichting rechts en 2 deuren in de rijrichting links toegankelijk.

www.zeefverhuur.nl

Terra Select T6 voor Zeefverhuur.nl Rien van Laarhoven uit BestTerra Select T6 voor Zeefverhuur.nl Rien van Laarhoven uit Best