Communicatie software Groen, Grond en Infra

Doosan DL250-5 wiellader voor Eck Stone Belfelt

Publicatiedatum: 03-08-2016 11:10

Eric van Eck is uitermate tevreden over de prestaties van hun nieuwe Doosan DL250-5 laadsschop. Deze is uitgerust met een zuinige en krachtige 6-cilinder Doosan DL06 motor(5.9 ltr.) welke voldoet aan de Tier 4 Final/ STAGE 4 emissie eisen. De machine maakt gebruik van SCR (Adblue) technologie met variabele turbo geometrie waardoor geen roetfilter nodig is.

Doosan DL250Doosan DL250

De keuze voor de Doosan DL250-5 geleverd door Staad BV uit Veghel is een nieuwe combinatie voor Eck Stone. Dit is de eerste Doosan voor het bedrijf uit Belfelt en ook de eerste keer dat er zaken zijn gedaan met Staad Veghel BV. Eric van Eck daarover; "Natuurlijk hebben we een goede afweging gemaakt welk merk machine er aangeschaft zou worden en bij wie we deze aankopen. De prestaties van de aan te kopen machine in combinatie met onze werkzaamheden en een scherpe marktconforme prijsstelling geven de doorslag. Dat het Staad en Doosan zijn geworden geeft aan dat zij hier het best mee uit de markt kwamen. We zijn niet bang om tegelijk met een nieuw merk en een nieuwe leverancier in zee te gaan, Doosan timmert wereldwijd enorm aan de weg en heeft zich al op vele vlakken bewezen. In Staad Veghel hebben we alle vertrouwen en tot nu toe hebben zij ons perfect begeleid tijdens het aankoop en opbouw proces. Mocht er onverhoopt in de toekomst een storing plaatsvinden die wij zelf niet kunnen oplossen dan is het aan Staad BV om snel en vakkundig hun vakmanschap ook aan ons kenbaar te maken. Natuurlijk twijfelen we daar niet aan, anders was deze koop nooit tot stand gekomen"

De Doosan DL250-5 is door Staad volledig naar klantwens opgebouwd en afgeleverd met o.a. een Groeneveld centrale vetsmering en een loadrite Force weegsysteem.

www.staad-groep.nl
www.eckstone.nl

Doosan DL 250 -5 wiellader voor Eck Stone BelfeltDoosan DL 250 -5 wiellader voor Eck Stone Belfelt

Loader Doosan DL250-5 voor Eck Stone BelfeltLoader Doosan DL250-5 voor Eck Stone Belfelt