Communicatie software Groen, Grond en Infra

Grote septemberveiling in Moerdijk

Publicatiedatum: 18-08-2016 11:00

Het aanbod van Ritchie Bros.’ aankomende materieelveiling op 22 & 23 september groeit gestaag. Met momenteel al meer dan duizend items – en zelfs nog een paar weken te gaan – zullen materieelkopers uit binnen- en buitenland ruime keus hebben bij het bieden op machines, trucks en andere items. Zoals bij alle Ritchie Bros. veilingen worden tijdens de veilingdagen alle items verkocht, ongeacht de prijs.

22/23 september veiling bij Ritchie Bros22/23 september veiling bij Ritchie Bros

Een mooie kans dus om op korte termijn benodigde machines te verkrijgen voor komende werkzaamheden. In het veilingaanbod is momenteel o.a. opgenomen:

  • 50+ graafmachines, waaronder drie Caterpillar 349DL ME’s

  • 15 laders, waaronder acht ongebruikte Kramer shovels (diverse modellen)

  • 70+ verdichters, waaronder tien ongebruikte Hamm walzen (diverse modellen)

  • Tientallen bestelbussen en bedrijfsauto’s

  • En nog heel veel meer

Bekijk het volledige aanbod hier .

 

Tips om mee te doen

  • Iets moois gevonden in het aanbod? Voorbereiding is het halve werk. Naast het bestuderen van foto’s en specificaties is het aan te bevelen ook op het veilingterrein te gaan kijken. Ritchie Bros. biedt hiervoor gelegenheid tijdens de kijkdagen, enkele dagen voor de veiling. In alle rust machines inspecteren, vergelijken en testen is een uitstekende voorbereiding – eventueel met een monteur of specialist die meekijkt. De kijkdagen zijn meteen een mooi moment om voor de veiling te registreren.

  • Registreer tijdig om mee te bieden, zeker als je online mee wilt bieden is het verstandig 1 à 2 dagen vooraf te registreren. Bied je op locatie mee kun je je tijdens de kijkdagen of op de veilingdagen registreren. Registreren is gratis, dus geen kosten als je geen hoogste bieder wordt.

  • Wees er op de veilingdagen op tijd bij. Verkocht is verkocht! Er zijn geen vaste tijden waarop individuele items verkocht worden, wel worden items in groepen gedeeld en op volgorde verkocht.

  • Meebieden kan zowel op locatie in Moerdijk als live online via de Ritchie Bros. website.

  • Bekijk het aanbod van kleinere items en toebehoren (zoals graafmachinebakken) die exclusief via Termijnveilingen worden verkocht.


Verkopen in de veiling

Naast kopen op de veiling is er natuurlijk ook de gelegenheid om een of meerdere items te verkopen. Worden er nieuwe investeringen gedaan en zijn machines onderbezet? Dan kan het lonend zijn om op korte termijn met Ritchie Bros. om de tafel te gaan. Niet voor niets gebruiken tienduizenden bedrijven over de hele wereld de veilingen om items in cash om te zetten. Kopers uit alle windrichtingen doen mee en het wordt altijd aan de hoogste bieder verkocht.

Kijk voor meer informatie op www.rbauction.nl of bel met het kantoor in Moerdijk via 0168.392.200.

www.rbauction.nl

22/23-9 Materieelveiling in Moerdijk22/23-9 Materieelveiling in Moerdijk