Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 150W voor Pauwels Nijmegen

Publicatiedatum: 23-08-2016 09:05

Onlangs overhandigde Hans van Nes voor de laatste keer de sleutels van een nieuwe Atlas 150W mobiele graafmachine. Hij gaf deze sleutels aan Hans Pauwels die hem bedankte voor de jarenlange prettige samenwerking! Hans van Nes gaat na 25 jaar dienstverband bij Hans van Driel B.V. genieten van een welverdiend pensioen.

Atlas 150WAtlas 150W

Pauwels Nijmegen is reeds jarenlang bekend met Atlas en Hans van Driel en roemt de machine om z’n prestaties en de Atlas importeur om z’n service. De nieuwe Deutz TCD 4.1 motor heeft een vermogen van 95 kW/130 pk en dankzij een verlaagd toerental (max. 1800 omw/min-1) een 25% lager brandstofverbruik. De Atlas 150W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe uitrusting. De 150W is een breed inzetbare, middenklasse mobiele machine, die zowel in het kleinere als het zwaardere werk goed tot zijn recht komt. De nieuw geleverde Atlas 150W is voorzien van veel opties zoals enkellucht banden, spatborden, extra hydraulische functies en een draaikantelstuk.

In 1962 is Piet Pauwels begonnen als agrarisch loonbedrijf in de regio Nijmegen. Begin jaren zeventig deed de hydraulische graafmachine zijn intrede voor het laden van mest en in de herfst suikerbieten. Het laden van suikerbieten is tot 2004 een jaarlijks terugkerende activiteit geweest voor het bedrijf. Inmiddels is Pauwels uitgegroeid tot een belangrijke partner in de bouwsector voor verschillende grondverzetwerkzaamheden. Sinds 1997 hebben de twee zonen Hans en Roger het bedrijf overgenomen van hun vader. De afgelopen jaren is er veel veranderd. Zo zijn er nog maar weinig agrarische bedrijven in de regio en heeft Pauwels haar activiteiten verlegd naar andere branches. Er is veel geïnvesteerd in gekwalificeerd personeel, certificeringen en up-to-date materieel om te voldoen aan de huidige en toekomstige normeringen op het gebied van onder meer Veiligheid Gezondheid en Milieu (VGM).

www.pauwels-nijmegen.nl

Atlas 150 W mobiele graafmachine voor Hans Pauwels NijmegenAtlas 150 W mobiele graafmachine voor Hans Pauwels Nijmegen