Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK230SR rupsgraafmachine voor Overvest Langbroek

Publicatiedatum: 30-08-2016 09:30

Sinds kort heeft Loonbedrijf V.O.F. Overvest uit Langbroek een Kobelco SK230SR compact draaiende rupsgraafmachine ingebruik. Naast deze nieuwe Kobelco heeft Overvest in het verleden ook IHI minigravers en KATO rupsgravers via de Kemp Groep geleverd gekregen.

Kobelco SK230SRKobelco SK230SR

De Kobelco is standaard zeer compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de camera met geïntegreerd kleurenscherm, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de nieuwste generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De cabine is ruim opgezet en biedt veel zicht op de werkzaamheden. De professionals van de Kemp Groep hebben de Kobelco SK230SRlc naar de wensen en eisen van de klant opgebouwd. De Kobelco SK230SRlc voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is de Kobelco SK230SRlc zuinig, stil en milieuvriendelijk.

Loonbedrijf Overvest uit Langbroek wordt hier met de Kobelco SK230SR ingezet bij archeologische opgravingen in de buurt van Utrecht. Langs de Romeinse Limes, de vroegere grens van het Romeinse Rijk lopend van Engeland tot aan de Zwarte Zee, worden regelmatig dergelijke vondsten gedaan. Op de linkeroever van de toenmalige Rijnloop stonden houten wachttorens en lagen forten (castella). Daaromheen ontstonden nederzettingen (vici), havens en tempels. In dit gebied worden dus nog vaak resten uit de Romeinse tijd gevonden zoals schepen, restanten van wachttorens en bijzondere gebruiksvoorwerpen.

Loonbedrijf Overvest uit Langbroek is opgericht in 1965 en heeft sindsdien een uitstekende reputatie opgebouwd en is een echt familiebedrijf. Werkzaamheden, voor de zeer uitgebreide klantenkring, worden uitgevoerd door ervaren medewerkers, welke beschikken over goed onderhouden machines.

www.loonbedrijfovervest.nl

Kobelco SK 230 SR rupsgraafmachine voor Overvest LangbroekKobelco SK 230 SR rupsgraafmachine voor Overvest Langbroek