Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK300LC-10 rupsgraafmachine voor Scholman Nieuwegein

Publicatiedatum: 02-09-2016 08:05

Aannemingsbedrijf Jos Scholman uit Nieuwegein heeft onlangs als eerste in Nederland een Kobelco SK300LC-10 in gebruik genomen. Met de introductie van deze 30-tonner vult Kobelco het al zeer complete leveringsprogramma verder aan. Dit is de eerste van twee SK300LC-10 rupsgraafmachines voor Scholman.

Kobelco SK300LC-10Kobelco SK300LC-10

De Kobelco SK300LC-10 heeft dezelfde motor als die in de Kobelco SK350LC en kenmerkt zich door een motorvermogen van 186 kW. De bakkracht bedraagt maar liefst 209 kN. Ondanks deze kenmerken is de Kobelco SK300LC-10 is één van de zuinigste graafmachines in zijn klasse en uiteraard voldoet de SK300LC-10 aan de strengste milieueisen.   Het nieuwe interflowsysteem van de graafarm zorgt voor een efficiëntere doorstroom van de hydraulische vloeistof. De aanzienlijke verlaging van de weerstand en het drukverlies in de leidingen is één van de redenen van deze brandstofbesparing. Dit bijzonder efficiënte hydraulische systeem zorgt daarnaast voor maximale kracht. Door zijn grote wendbaarheid en graafkracht kunt u met deze machine nog productiever werken. Kijk op onze website voor alle technische specificaties of neem contact op met een van onze verkoop adviseurs.

Aannemingsbedrijf Jos Scholman: totaalpartner op het gebied van Infra, Sport en Groen. Jos Scholman is een aannemingsbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw en sport- en cultuurtechniek. En dat al ruim 40 jaar lang en met nu zo'n 200 vaste mensen in dienst. Bij de ontwikkeling en realisatie van de projecten gebruiken zij eigen kennis, kunde en benodigde middelen en materialen. Scholman hanteert tenslotte niet voor niets het motto 'Alles, maar dan ook alles, in eigen hand'.

www.josscholman.nl

Kobelco SK300 LC-10 rupsgraafmachine voor Jos Scholman NieuwegeinKobelco SK300 LC-10 rupsgraafmachine voor Jos Scholman Nieuwegein