Kobelco SK210LC-10 voor Van der Spek Bergschenhoek

Gepubliceerd op 09-09-2016 10:35

Van der Spek Loon- en Grondwerk B.V. uit Bergschenhoek heeft sinds enige tijd een nieuwe Kobelco SK210LC-10 rupsgraafmachine in gebruik. Dit is reeds de vierde Kobelco voor Van der Spek die eerder al een SK17SR, een SK35SR en een SK75SR aankocht bij de Kemp Groep in De Meern.

Kobelco SK210LC-10Kobelco SK210LC-10

De Kobelco SK210LC-10 voldoet aan de strengste milieueisen en door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is de Kobelco SK210LC-10 zuinig, stil en milieuvriendelijk. De machinist stond centraal bij de ontwikkeling van de cabine en profiteert nu o.a. van een ruime werkomgeving met veel beenruimte, een brede deuropening, een camera met geïntegreerd kleurenscherm en een lucht geveerde en verwarmde stoel. Het is ook de huidige machinist die de Kobelco roemt om zijn bedieningsgemak. De machine werkt ongelofelijk zuiver.

Van der Spek Loon- en Grondwerk uit Bergschenhoek is sinds de jaren '60 actief op het gebied van het traditionele loonwerk. Later aangevuld met grondverzet en machineverhuur. Sinds 2000 richt Van der Spek zich voornamelijk op de grotere infrabedrijven als Boskalis, Mourik Groot-Ammers, Hak, Mouwrik Waardenburg en KWS.

www.spekloonwerken.nl
Kobelco SK210 LC-10 rupsgraafmachine voor Van der Spek Loon- en Grondwerk B.V. BergschenhoekKobelco SK210 LC-10 rupsgraafmachine voor Van der Spek Loon- en Grondwerk B.V. Bergschenhoek

Schrijf je in voor de Entreeding nieuwsbrief

Wekelijks verstuurd, met het laatste nieuws uit de de groen, grond en infra branche!