Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK85MSR-2PB voor Veldman Obdam

Publicatiedatum: 20-09-2016 07:15

Loonbedrijf Veldman uit Opdam heeft onlangs, via de Kemp Groep uit De Meern, een Kobelco SK85MSR-2PB rupsgraafmachine in ontvangst genomen. De aankoop van deze Kobelco SK85MSR-2PB draagt bij aan de doelstelling van Veldman om de uitstoot van CO2 te reduceren en hoger op de CO2-prestatieladder te komen. Naast een efficiënte bedrijfsvoering is er veel aandacht voor het milieu en de leefomgeving.

Kobelco SK85MSR-2PBKobelco SK85MSR-2PB

De Kobelco SK85MSR-2PB is standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de lucht geveerde en verwarmde stoel en de nieuwe generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. De compact draaiende Kobelco in combinatie met de zwenkende en verstelbare giek maakt deze machine bij uitstek geschikt voor het werken in krappe ruimtes.

Arthur en Fiona Veldman runnen samen loonbedrijf Veldman. Zij zijn de derde generatie op een bedrijf dat al in 1922 in Heerhugowaard is begonnen. Fiona doet het kantoorwerk en Arthur zorgt voor het operationele werk. Het bedrijf telt 12 vaste medewerkers en is van oudsher sterk in het compacte werk in kassen en tuinbouw in de regio. Met de tweede grote tak, het gespecialiseerde kilverwerk, werkt het bedrijf in heel Nederland. Een derde tak is het berm- en slotenonderhoud en het onderhouden en verbeteren van sportvelden in de regio en ten slotte het grondverzet en het kraanverhuur.

www.loonbedrijfveldman.nl

Kobelco SK 85 MSR-2PB voor Arthur Veldman ObdamKobelco SK 85 MSR-2PB voor Arthur Veldman Obdam