Communicatie software Groen, Grond en Infra

Entreeding.com gaat naar de beurs!

Publicatiedatum: 22-09-2016 10:02

Van 25 t/m 27 oktober wordt in de Evenementenhal te Gorinchem wordt de InfraPro georganiseerd. Hier zal entreeding.com ook met een stand (nr. 100) staan. De nieuwste software ontwikkelingen zullen hier getoond worden door ons enthousiaste team. De InfraPro heeft dit jaar de volgende thema's: vooruitgang door kennisverbinding en circulaire economie.

Vooruitgang door kennisverbinding
Mobiliteit blijft alsmaar toenemen. We gaan naar een 24 uurs economie waarbij iedereen bereikbaar is en waar we op ieder moment, op iedere locatie toegang willen hebben tot de nodige informatie.
Entreeding maakt het mogelijk. Doordat onze software uit de cloud komt kunt u er vanaf iedere pc/tablet bij. U hoeft niets te installeren. Voor de mobiele gebruiker hebben we een mobiele versie ontwikkeld zodat u altijd bij de informatie kunt en u tevens bereikbaar bent voor vragen van collega bedrijven die iets van u nodig hebben. U bent niet langer gebonden aan kantoor of reguliere werktijden. U kunt op ieder moment, op iedere locatie een andere collega's bereiken en bereikbaar zijn.

Circularie economie
Behalve het delen van vraag en aanbod van materieel en personeel wordt entreeding.com ook gebruikt voor handel in (secundaire)grondstoffen. Denk bijvoorbeeld aan de aannemer die granulaat vindt bij een sloopbedrijf die in de regio met een mobiele puinbreker aan het werk is.
Daarnaast zijn er ontwikkelingen m.b.t. het vragen en aanbieden van transport voor materieel en grondstoffen om nog efficiënter met logistiek en milieu om te gaan.


Wij nodigen u van harte uit om onze stand te bezoeken voor een drankje en meer informatie over onze oplossingen.

De InfraPro wordt gehouden van 25 t/m 27 oktober en biedt ruime openingstijden. De entree is gratis.
 

Dinsdag 25 oktober 13.00 - 21.00
Woensdag 26 oktober 13.00 - 21.00
Donderdag 27 oktober 13.00 - 21.00


We ontvangen u graag tijdens de InfraPro. Mochten we u in de tussentijd ergens mee kunnen helpen, neem dan vooral contact met ons op.

www.entreeding.com
www.evenementenhal.nl/