Communicatie software Groen, Grond en Infra

InfraPro 2016 ijskoud van start

Publicatiedatum: 25-10-2016 13:30

'Makkelijker plannen voor de prijs van een ijs' Hiermee laat Entreeding.com deze beurs de bezoekers zien hoe goedkoop haar Software is en nog belangrijker, hoe snel je het kunt terug verdienen.

Martijn van EntreedingMartijn van Entreeding

Graag laten wij u op onze stand, de nieuwste ontwikkelingen zien. Daarnaast kunt u mee doen met een leuke prijsvraag. Bent u nog geen klant? Vraag dan naar onze beursaanbieding!

InfraPro 2016
InfraPro brengt professionals uit de grond-, weg- en waterbouw samen bij een uniek kennispunt. De exposanten die u ontmoet op de beursvloer komen uit verschillende segmenten van de infrawereld. Tijdens InfraPro staan innovatie en kennisdeling voorop. De interactieve themapleinen als het Aannemersplein en het Asfaltplein zetten de laatste brancheontwikkelingen nog eens extra in de schijnwerpers. En de Must See route brengt u langs alle innovaties die gepresenteerd worden op de beurs. Na het succes van 2015 bundelt InfraPro ook de komende editie haar krachten weer met vakbeurs Recycling. De gezamenlijke Bouw- en sloopstraat biedt een platform voor bedrijven actief in het proces van groen-, puin- en grondrecycling.

De beurs is van dinsdag t/m donderdag van 13:00 – 21:00 uur. U bent van harte welkom bij Entreeding.com (stand 100 direct bij de ingang!)

Gratis toegangskaarten aanvragen via evenementenhal.nl/infrapro-go

'Makkelijker plannen voor de prijs van een ijs''Makkelijker plannen voor de prijs van een ijs'