Communicatie software Groen, Grond en Infra

2 Ljungby L15 wielladers voor Van Oostrum Westbroek

Publicatiedatum: 01-11-2016 09:45

Van Oostrum Westbroek investeert in 2 duurzame wielladers van Ljungby Maskin. Bij van Oostrum staat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel net zoals veiligheid en kwaliteit. Daarom werden de 13 ton wielladers van Werklust ingeruild voor twee 15 ton wielladers van Ljungby. Waar de oude wiellader stopte met het beuren van 4 rijplaten gaat de L15 met gemak met 8 rijplaten aan de haal.

Ljungby L15 wielladerLjungby L15 wiellader

Bij de aanschaf werden diverse machines uitvoerig getest en kwam de Ljungby L15 qua presentatie ruimschoots als best uit de test. Er werd goed gekeken naar het brandstof verbruik de capaciteit, comfort en het zicht vanuit de cabine. Ook kwam de krachtig en zeer zuinige 6,6 liter motor van Sizu zeer gunstig uit de test met zijn 231PK en een koppel van 950NM De machinist kon zijn werkzaamheden goed uitvoeren in het gunstige werkgebied tussen de 100 en 1500 toeren. De L15 is uitgerust op 23,5R25 banden waardoor de penhoogte van de snel wisselaar op 4230mm komt. In de nieuwe werkplaats in Apeldoorn werden er nog diverse klant specifieke opties opgebouwd De machine is uitgevoerd met: Beco dichte laadbak, puinriek met rijplaathaken en palletvorken, hiervoor is bewust gekozen. Achteruitrij camera Hydraulisch omkeerbare ventilator 3e en 4e sectie Hydraulische aanhangwagen rem Extra zwaailamp Automatisch smeersysteem van Lincoln Overdruk voorbereiding Gereedschap kisten in de opstap Brandstof vulpomp 27mc Kruishendel bediening met schakeling zoals bij de Werklust

In 1997 schafte van Oostrum hun eerste Werklust WG35A aan waarna er nog 11 Werklust wielladers volgde. De 2 Ljungby Maskin wielladers zijn door Helmich Waaijenberg van Werklust verkocht aan de heren Rudie en Wouter van Oostrum. Van oostrum Westbroek is een echt familie bedrijf en kent al een lange geschidenis.Wat in 1967 begon met enkel werkzaamheden op het land voor de buurman, groeide in 1969 uit tot een serieus loonbedrijf .In de loop der jaren is het loonbedrijf afgebouwd en richt van Oostrum zich tegenwoordig volledig op de infra en cultuurtechnische werkzaamheden. Met deze staat van dienst is van Oostrum Westbroek inmiddels een gerenomeerd bedrijf in Utrecht en omgeving. Flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn daarbij belangrijke kernwaarden.

www.van-oostrum.nl

2 Ljungby L15 wielladers voor Van Oostrum Westbroek2 Ljungby L15 wielladers voor Van Oostrum Westbroek

13 ton wielladers van Werklust ingeruild13 ton wielladers van Werklust ingeruild