Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK140SRLC-5 rupsgraafmachine voor Kastelein Zegveld

Publicatiedatum: 14-11-2016 11:10

P. Kastelein, Verhuur-, en Aannemingsbedrijf in Grond-, Weg-, en Waterbouw uit Zegveld heeft onlangs een Kobelco SK140SRLC-5 rupsgraafmachine in ontvangst genomen. Dit is alweer de derde Kobelco voor Kastelein.

Kobelco SK140SRLC-5Kobelco SK140SRLC-5

Kobelco is hard op weg om het binnendraai concept de standaard voor middelgrote machines te laten worden. Door steeds nieuwe innovaties te introduceren, zoals het geluid verlagende en stofwerende iNDr-systeem, levert Kobelco meerwaarde. De nieuwe SK140SRLC is compact en beschikt over een nieuwe, grotere motor die beter is voor het milieu. Hoewel de machine krachtiger is, is het brandstofverbruik laag gebleven. De Kemp Groep uit De Meern heeft de machine zeer compleet opgebouwd en afgeleverd met o.a.; een overdrukinstallatie, extra functies, een hydraulische snelwissel CW30 en extra werkverlichting.

P. Kastelein, Verhuur-, en Aannemingsbedrijf in Grond-, Weg-, en Waterbouw uit Zegveld heeft als hoofdactiviteit het verhuren van grondverzetmachines en het aannemen van grondwerken maar ook voor het aanleggen van tuinen bent u hier aan het juiste adres.

www.pkastelein.nl

Kobelco SK 140 SRLC-5 rupsgraafmachine voor Peter Kastelein uit ZegveldKobelco SK 140 SRLC-5 rupsgraafmachine voor Peter Kastelein uit Zegveld