Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK75SR voor Olieman Reeuwijk

Publicatiedatum: 30-11-2016 07:25

Onlangs heeft Kraan,- handels- en loonbedrijf Gebr. Olieman B.V., via de Kemp Groep, een complete Kobelco SK75SR midigraafmachine in ontvangst genomen. Eerder nam Olieman al een Kobelco SK210 rupsgraver in gebruik.

Kobelco SK75SRKobelco SK75SR

De Kobelco SK75SR voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Kobelco's unieke motorkoelsysteem - het iNDr systeem - beperkt het geluidsniveau tot een extreem laag niveau. De nieuwste aanpak van Kobelco m.b.t. laag brandstofverbruik - NEXT-3E - wordt ook toegepast op de modellen met een kleine zwenkradius, voor maximale productiviteit bij een minimaal brandstofverbruik. Dus direct meer rendement per draaiuur, zonder verlies van capaciteit.

Kraan,- handels- en loonbedrijf Gebr. Olieman B.V. is hoofdzakelijk actief als aannemer en verhuurder van grondverzetmaterieel voor het traditionele loonwerk, grondverzet en cultuurtechnische werken. Naast deze werkzaamheden is de handel in hoogwaardige teelaarde een hoofdactiviteit van het bedrijf. Vanuit diverse locaties in geheel Nederland worden diverse grondsoorten aangevoerd in Reeuwijk. Door middel van menging en bemesting van deze grondsoorten wordt voor onder ander de (boom)kweker een optimaal product vervaardigd. Dit gebeurd vanuit twee locaties in de regio. De combinatie van activiteiten maakt dat Gebr. Olieman is uitgegroeid tot een uniek en solide firma.

www.gebr-olieman.nl

Kobelco graafmachine SK 75 SR voor Gebr. Olieman B.V. ReeuwijkKobelco graafmachine SK 75 SR voor Gebr. Olieman B.V. Reeuwijk