Communicatie software Groen, Grond en Infra

Terex TW85 bandenkraan voor De Heer Polsbroek

Publicatiedatum: 02-12-2016 12:20

De Heer land en water uit Polsbroek heeft, via de Kemp Groep in De Meern, een Terex TW85 compact mobiele graafmachine in gebruik genomen. Naast de Terex TW85 nam De Heer ook twee IHI 55N minigraafmachines in gebruik.

Terex bandenkraanTerex bandenkraan

De compacte en stabiele Terex TW85 is uitgerust met een 3-delige hydraulische verstelbare giek en heeft een vermogen van ca. 91 pk en een grote opbreekkracht van 53,2 kN. De ruime en ergonomisch verantwoorde cabine biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machine is door Kemp op veel fronten aangepast naar de specifieke wensen van de klant en is afgeleverd met o.a. extra functies, extra contragewicht, brandstofvulpomp en trekhaak gemonteerd in het schuifblad.

De Heer land en water uit Polsbroek is een onderneming met een echte no-nonsense mentaliteit. De werkzaamheden bestrijken een breed spectrum op het gebied van baggerwerken en groenvoorzieningen, het aanleggen en onderhouden van bermen, watergangen, gazons, beschoeiingen, beplantingen en bomen, het rooien en snoeien van bomen en grondwerken. Ook het leveren en aanbrengen van diverse soorten afrasteringen, beschoeiingen en damwanden worden door de Heer uitgevoerd. De Heer land en water is al ruim 25 jaar werkzaam in Midden en West Nederland. Deze jarenlange ervaring en ca. 70 gemotiveerde medewerkers zijn de basis voor een goede kwaliteit van de uit te voeren werkzaamheden.

www.deheerlandenwater.nl

Terex TW85 mobiele graafmachine voor De Heer PolsbroekTerex TW85 mobiele graafmachine voor De Heer Polsbroek