Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hitachi ZX140W-5 2P voor Colpaart Woensdrecht

Publicatiedatum: 11-01-2017 07:35

Recent heeft firma Colpaart uit Woensdrecht een nieuwe Hitachi ZX140W-5 mobiele graafmachine in ontvangst genomen. Het gaat om een mobiele machine uit de ZX-5 serie met een tweedelige boom.

Hitachi ZX140WHitachi ZX140W

Naast de standaard functies heeft de machine een behoorlijk aantal opties meegekregen zoals een hydraulische wigfunctie met aftakking , aftakking extra functie op de arm t.b.v. een SMP swingotilt die ook is gemonteerd aan de machine. Verder een LTS systeem op de hefcilinders, voorbereiding voor een overdruksysteem op de cabine, demontabele trekhaak en een 12/24 volt ANWB aansluiting in de bovenwagen. De machine staat op enkellucht banden en heeft spatborden over de achteras en is voorzien van een voorbereiding voor een Digipilot GPS systeem. Daarnaast is nieuwe opschoonbak met voorzetmes met de machine meegeleverd. De nieuwe Hitachi ZX140W-5 2P vervangt de Hitachi ZX130W in het machinepark van Colpaart.

Colpaart Grondwerk BV is een professioneel verhuur en aannemingsbedrijf dat al sinds 1964 actief is in de grondverzetwerkzaamheden. Het bedrijf is gevestigd in Woensdrecht en houdt zich voornamelijk bezig met verhuur van graafmachines (rups en mobiel), shovels, gronddumpers, mini- en midigravers. Verder voeren ze allerlei grondverzetwerkzaamheden uit voor bedrijven en particulieren. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld riolerings- en bestratingswerkzaamheden. De machines kunnen worden uitgerust met een breed scala aan hulpstukken, zoals kantelstuk, verlengde giek, sorteerknijper enz. Tevens kunnen de machines worden voorzien van een overdrukunit. Verder zijn er de graafmachines beschikbaar die uitgerust zijn met een 2D of 3D GPS-systeem.

www.colpaartbv.nl

Hitachi ZX140W-5 2P mobiele graafmachine voor Colpaart WoensdrechtHitachi ZX140W-5 2P mobiele graafmachine voor Colpaart Woensdrecht