Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hitachi ZX250LC-6 rupsgraafmachine voor De Regt Goudswaard

Publicatiedatum: 24-01-2017 10:15

Na een periode van huur heeft de firma J. de Regt Goudswaard uit handen van Hitachi vertegenwoordiger Kees van Vliet een 25 tons zware graafmachine uit de ZX-6 serie in ontvangst genomen.

Hitachi ZX250LC-6 rupskraanHitachi ZX250LC-6 rupskraan

Deze Hitachi ZX250LC-6 is voorzien van een Isuzu dieselmotor die naast de al bekende EGR regeling en variabele turbo een SCR systeem heeft gekregen en daarmee voldoet aan de Stage 4 Final emissie eisen. Het SCR systeem injecteert Adblue® in de uitlaatgassen waardoor de uitstoot van NOx wordt verminderd en daarmee voldoet aan de nu geldende milieu-eisen. Daarnaast is het hydraulisch systeem verder doorontwikkeld en daarmee is het TRIAS II systeem samen met de Stage IV dieselmotor een ideale combinatie die de machine een prettig bedieningscomfort geven en een grote brandstofbesparing. De machine is voorzien van een hydraulisch enkel-/dubbelwerkende extra functie, proportionele draaikopfunctie met extra lekleiding en een hydraulische wigfunctie. Verder heeft deze ZX250LC-6 een loopbordes rondom met handrail en is er LED werkverlichting op cabine, front, contragewicht en tussen de hefcilinders gemonteerd met nog een zwaailamp op het dak van de cabine. De arm is voorzien van een 20 tons hijsoogplaat, en er is een gereedschapskist tussen de rupsen gemonteerd. Tevens heeft deze machine een automatisch smeersysteem met een aparte vulpomp, een 24V/220V omvormer met daarbij een compressor en een GPS graafsysteem. De Hitachi ZX250LC-6 vervangt de oude ZX280LC-3.

J. de Regt & Zn. is een bedrijf in de Grond, Infra en Groen. De meeste projecten hebben betrekking op aanleg, onderhoud en herstel van infrastructurele werken. Het bedrijf is in de jaren 90 ontstaan en gegroeid als een betrouwbare partner in Grond, Infra en Groen.

www.jderegt.nl

Hitachi ZX250 LC-6 rupsgraafmachine voor J. de Regt en Zn. Grond, Infra, Groen uit GoudswaardHitachi ZX250 LC-6 rupsgraafmachine voor J. de Regt en Zn. Grond, Infra, Groen uit Goudswaard