Communicatie software Groen, Grond en Infra

VDI Auctions veilt 6-13 februari tractoren, onderdelen en machines!

Publicatiedatum: 30-01-2017 13:59

De volgende veiling, die georganiseerd wordt door VDI Auctions, start  6 februari om 9:00 uur en zal sluiten op 13 februari om 17:00. Op  10 en 11 februari zijn de kijkdagen voor deze veiling .
VDI Auctions is een wereldwijd opererend veilinghuis dat zich bezighoud met het veilen van nieuwe en gebruikte landbouw tractoren en machines, grondverzetmachines, bosbouwmachines, vrachtwagens en aanverwanten artikelen.
Het team van VDI Auctions kan op meer dan 40 jaar ervaring terug kijken in deze branche. Met deze ervaring heeft VDI Auctions een groot wereldwijd netwerk opgebouwd.
Een netwerk dat nog steeds wereldwijd groeiende is. Het team van VDI Auctions is dan ook wereldwijd bekend.

tractoren die geveild gaan worden 6 tot 13 februaritractoren die geveild gaan worden 6 tot 13 februari

Voordelen
Met VDI Auctions profiteert u als koper en als verkoper in gelijke mate.
VDI garandeert een snelle en goede afwikkeling van de aan en verkoop.
VDI zorgt voor faire marktconforme prijzen.
VDI brengt kopers en verkopers samen vanuit de gehele wereld.
VDI verkoopt één enkel of een complete vloot.
VDI biedt u een zorgeloze all-in service.
VDI zorgt voor een goede financiële afwikkeling.

VDI Auctions heeft ook de juiste partners voor het vervoeren van uw in te brengen of de door u gekochte machines. Ook voor overzeese kopers en verkopers kan VDI zeecontainer transport verzorgen. VDI Auctions levert in elk gewenste haven in de wereld. Ook de voorbereidingen en verdere douane formaliteiten worden volledig voor u verzorgd.

Mocht u zelf één item of een complete vloot willen aanbieden ?
Neem dan vrijblijvend contact op met het team van VDI Auctions middels info@vdiauctions.com

Professionele reiniging service:
Voor overzeese klanten heeft VDI Auctions een speciale service om tractoren,  machines, auto’s etc. op een vakkundige manier te reinigen en zo te voldoen aan de export vereiste wetgeving.

Wereldwijde transport leveringen:
VDI Auctions biedt u goede service binnen onze wereldwijde transportmogelijkheden, bedoelt om u geheel te ontzorgen. Of het nu over de weg of over zee gaat, wij bieden u het complete traject aan.

Werkplaats:
Na aankoop van tractoren, machines, trucks etc kan VDI Auctions een service aanbieden voor kopers/verkopers. In overleg is het mogelijk aanpassingen te doen naar zijn/haar wensen en behoeften. Het materieel kan zelfs worden gedemonteerd worden als dit nodig is voor export.

Kijkdagen Veilingen:
Bij de veilingen van VDI Auctions zijn ook twee kijkdagen zodat kopers voldoende de tijd hebben om de ter veiling aangeboden goederen goed te kunnen inspecteren. Hier kunt u ook naar de service mogelijkheden vragen.

www.vdiauctions.com

veilingkalender VDI auctionveilingkalender VDI auction