Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kruitdamp

Publicatiedatum: 31-01-2017 15:29

Voor ons gevoel is het nieuwe jaar pas net begonnen. Afgelopen weekend meenden wij de kruitdampen nog te ruiken waarmee we 2016 hebben afgesloten. Maar nee, niets is minder waar. De kruitdampen waren het gevolg van het Chinese nieuwjaar wat afgelopen zaterdag begon en de eerste maand van ons nieuwe jaar zit er al weer op.

 

Laatste maanden 2016
In de laatste maanden van het afgelopen jaar is extreem veel werk verzet. De temperatuur liet het toe, er was voldoende budget (lees: het moest op), en het werk moest af omdat veel harde werkers van plan waren tijdens de kerstvakantie de zon of de sneeuw op te zoeken.

Kater
Januari was overduidelijk de schaduwzijde van December oftewel de kater na het feest. Doordat er in December veel werk naar voren is gehaald en na de kerstvakantie de vorst zijn intrede deed, was Januari qua grondverzet geen goede maand. De bedrijven die naast grondverzet ook aan gladheidsbestrijding doen hadden het wel druk. Nadeel is wel dat de meeste gladheidsbestrijding ’s nachts plaats vindt, wat niet bevorderlijk is voor het slaapritme en het gezinsleven van de chauffeurs.

Ieder nadeel heeft zijn voordeel
Wanneer het werk stil ligt is er tijd voor zaken als onderhoud en administratie. Nu is administratie niet het favoriete klusje van de meeste ondernemers. Eenmaal achter het bureau begint men met het opschonen van overvolle mailbox. Bij het deleten van oude mails valt het oog op een nieuwsbrief van Entreeding. Veel van u hebben collega’s al eens over ons horen praten, u heeft zelfs al eens overwogen om een demo aan te vragen. Het kwam er alleen nooit van, uw plek is immers achter het stuur en niet achter de pc! Maar in Januari hadden velen van u wel tijd voor een demo. En dat hebben we geweten bij Entreeding. We hebben afgelopen maand veel demo’s gegeven.

Na eenmaal te zien hoe het werkt, en te beseffen dat je Entreeding op je telefoon gebruikt en niet achter de pc hoeft te zitten, hebben we velen mogen begroeten bij de Entreeding familie. Met deze toename aan bedrijven op Entreeding neemt ook het inzicht in vraag en aanbod toe.

Bedankt!
Om Entreeding goed op te leveren en de gebruikers te trainen implementeren wij Entreeding doorgaans bij de klant op locatie. Dit hebben wij afgelopen in Januari probleemloos kunnen doen dankzij de chauffeurs, die de afgelopen maand de gladheid bestreden, terwijl wij lekker in ons warme bedje lagen. Tegen deze chauffeurs zeggen wij: “bedankt!”

Team Entreeding

Klik hier in uw buurt om te zien wie u al voor ging
Vraag hier gratis uw vrijblijvende demonstatie aan