Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK180LC-10 voor Glijnis Zoetermeer

Publicatiedatum: 07-02-2017 07:35

J. Glijnis BV uit Zoetermeer heeft als eerste in Nederland een Kobelco SK180LC-10 rupsgraafmachine in gebruik genomen. Machinist Kees Onderwater, die onlangs zijn 40-jarig jubileum bij de firma vierde, is enthousiast over de SK180LC-10. Kees zegt over zijn nieuwe Kobelco het volgende; “De kraan is zeer zuinig en bevalt uitstekend.”

Kobelco SK180LC-10 rupsgraafmachineKobelco SK180LC-10 rupsgraafmachine

De SK180LC-10 van Kobelco is duurzaam en opgewassen tegen de meest extreme omstandigheden. De machine biedt daardoor een unieke meerwaarde die zijn tijd vooruit is. Een aanzienlijk lagere leidingweerstand en verminderd drukverlies maken een nog grotere brandstofbesparing mogelijk. De elektronisch gestuurde common-rail motor is voorzien van brandstofinspuiting onder hoge druk en een nauwkeurigere meervoudige inspuiting. De motor is verder uitgerust met een EGR-koeler, die de uitstoot van fijnstof en NOx aanzienlijk beperkt, en voldoet aan de Tier 4-normen. Door zijn grote wendbaarheid en graafkracht kunt u met deze machine nog productiever werken. De Kobelco SK180LC-10 biedt daarnaast een stillere en comfortabelere werkomgeving. Deze veiligere cabine stelt het belang van de machinist voorop.

J. Glijnis BV uit Zoetermeer verhuurt grondverzetmachines en loonwerkbenodigdheden. Daarnaast is Glijnis voornamelijk actief op het gebied van groenonderhoud, maaiwerk, cultuurtechnische werken en nog enkele agrarische werken. Glijnis beschikt over een groot aantal tractoren, kippers, maaiers en zowel mobiele als rupsgraafmachines in diversen gewichtsklasse.

www.jglijnisbv.nl

Kobelco SK 180 LC-10 voor J. Glijnis BV ZoetermeerKobelco SK 180 LC-10 voor J. Glijnis BV Zoetermeer