Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK140SR voor Van den Bos Doorn

Publicatiedatum: 27-02-2017 10:40

G. van den Bos Grondwerken uit Doorn heeft onlangs een Kobelco SK140SR rupsgraafmachine in ontvangst genomen. G. van den Bos had al verschillende minigravers van Kemp in gebruik maar heeft nu dus ook voor het grotere materieel de weg naar De Meern gevonden.

Kobelco SK140SRKobelco SK140SR

Kobelco is hard op weg om het binnendraai concept de standaard voor middelgrote machines te laten worden. Door steeds nieuwe innovaties te introduceren, zoals het geluid verlagende en stofwerende iNDr-systeem, levert Kobelco meerwaarde. De nieuwe SK140SRLC is compact en beschikt over een nieuwe, grotere motor die beter is voor het milieu. Hoewel de machine krachtiger is, is het brandstofverbruik laag gebleven. De Kemp Groep uit De Meern heeft de machine compleet opgebouwd en afgeleverd naar de eisen en wensen van de klant.

G. van den Bos Grondwerken V.O.F. is gespecialiseerd in grond-, egaliseer-, sloop-, bagger- en straatwerken. Daarnaast verhuurt G. van den Bos materieel inclusief bediening. Ook voor de levering van tuinaarde, zand en puingranulaat kunt u bij G. van den Bos Grondwerken terecht.

www.gvandenbos.nl

Kobelco SK 140 SR rupsgraafmachine voor G. van den Bos Grondwerken uit DoornKobelco SK 140 SR rupsgraafmachine voor G. van den Bos Grondwerken uit Doorn