Communicatie software Groen, Grond en Infra

Takeuchi TB295W TP voor Floris Wormerveer

Publicatiedatum: 28-03-2017 07:25

Exact op de 100-ste verjaardag, d.d. 16 maart is er een nieuwe Takeuchi TB295W TP mobiele graafmachine in gebruik genomen bij Floris Infra uit Wormerveer-Zaanstad. De machine is geleverd door Konijn Bouwmachines B.V. uit Uitgeest. Een fantastisch verjaardags cadeau voor de 100-jarige jubilaris.

Takeuchi TB295W TP Takeuchi TB295W TP

De Takeuchi TB295W TP is uitgerust met het nieuwste type motor, de krachtige geluid- en emissiearme 4-cilinder watergekoelde turbodieselmotor van DEUTZ, type TCD3.6 L4, 115PK/85KW, stage 4/TIER 4 Final, met Diesel Oxidation Catalysator en SCR/Ad Blue, zodat deze voldoet aan de nieuwste Europese milieueisen en nog zuiniger is als alle voorgaande modellen. De machine is verder uitgerust met alle hydraulische functies, om te kunnen werken met bijv. sorteergrijper en trilblok, met overdrukunit van Freshfilter i.v.m. werken in verontreinigde grond en alle beveiligingen die tegenwoordig vereist zijn. Verder zijn er 60 cm brede enkelluchtbanden gemonteerd en een nieuwe hydraulisch VGM kiepwagen is tegelijkertijd meegeleverd, welke vanuit de cabine bediend kan worden.

Floris Infra is een breedschalig en zeer ervaren aannemingsbedrijf in de gemeente Zaanstad, die z’n hand niet omdraait om allerlei speciale werkzaamheden op het gebied van grond-, weg-, waterbouw, kundig en naar tevredenheid van de klanten uit te voeren. Deskundigheid, snelheid, klantgerichtheid en kwaliteit maken het bedrijf tot een alom gewaardeerde partij voor overheidsinstellingen, ontwikkelaars, bouwbedrijven, industriële bedrijven en particulieren. De werkzaamheden bestaan bijv. uit het bouwrijp maken van uitbreidings- plannen van a tot z, rioolwerkzaamheden en straatwerken, sloop- en sanerings- werken bij de vele bedrijven in de omgeving en nog vele andere werkzaamheden die voor kunnen komen in de branche.

www.konijn.com
www.florisinfra.nl

Nieuwe Takeuchi graafmachine voor 100-jarige Floris InfraNieuwe Takeuchi graafmachine voor 100-jarige Floris Infra