Communicatie software Groen, Grond en Infra

Recordaantal bieders bij Ritchie Bros. in Moerdijk

Publicatiedatum: 30-03-2017 06:55

Nooit eerder deden er zoveel bieders mee aan de Ritchie Bros. veiling in Moerdijk. Het veilinghuis registreerde voor haar tweedaagse veiling in februari maarliefst 1,750 mensen uit 90 landen - allen met als doel om op een of meer machines naar keuze mee te bieden. Naast meer Nederlandse bieders, was er met name groei te zien in het aantal Duitse, Poolse en Spaanse bieders.

11 & 12 mei veiling Moerdijk11 & 12 mei veiling Moerdijk

Er werd goed tegen elkaar opgeboden en de ruim 2,800 bouwmachines, trucks en andere items werden allemaal in rap tempo verkocht door de veilingmeesters en zijn 'bidcatchers'. Het veilingaanbod besloeg een veelvoud aan soorten, merken en productiejaren. Van gigantische dump trucks tot handzame trilplaten.

Ritchie Bros. veilingen worden doorgaans gebruikt door bedrijven in de bouw die op efficiënte wijze een of meerdere machines in geld willen omzetten. Op de internationale markt kan er veel vraag zijn voor gebruikt materieel uit Nederland. Dit trekt bieders van dichtbij en ver aan die het tegen elkaar opnemen in de veiling. Bij het veilinghuis wint de hoogste bieder altijd het item en vindt er dus altijd een transactie plaats. De volgende Moerdijk veiling wordt op 11 & 12 mei gehouden. Bedrijven die interesse hebben om een of meerder machines te laten veilen kunnen het best contact opnemen met Ritchie Bros.

www.rbauction.com

Recordaantal bieders bij Ritchie Bros. in MoerdijkRecordaantal bieders bij Ritchie Bros. in Moerdijk

Ruim 2.800 bouwmachines, trucks en andere items werden allemaal in rap tempo verkochtRuim 2.800 bouwmachines, trucks en andere items werden allemaal in rap tempo verkocht