Communicatie software Groen, Grond en Infra

HST breidt zijn huurgamma uit

Publicatiedatum: 31-03-2017 10:06

Sinds vorige week heeft HST, specialist in bouw- en wegenbouwmachines, uit Tessenderlo zijn nieuwe huurgids gelanceerd. Deze handige catalogus bevat een hoop nieuwigheden en kan je afhalen in hun winkel of online bekijken via de website. Tal van nieuwe machines werden toegevoegd. En een deel van de huurprijzen zijn gezakt zodat de klant nog voordeliger kan werken.

 

Huurgids HSTHuurgids HST

Zo is bijvoorbeeld de StrakVlak een nieuwkomer in het gamma. De StrakVlak is een innovatie in de stratenmakerswereld. Hiermee is het mogelijk snel een strakke baan te creëren en ondertussen ergonomisch te werken om o.a. rugklachten te vermijden. De brede Strakvlak wordt ingezet na het grof voorbewerken met de smalle StrakVlak. De brede StrakVlak is dus ideaal voor het nauwkeurig afreien van oppervlaktes. Hij is ook op vele manieren in te stellen en de breedte is traploos instelbaar.

Sinds kort heeft HST een Caterpillar bulldozer met Leica lasersturing in de huur staan. Met deze handige machine is het eenvoudige grote oppervlaktes snel en nauwkeurig te bewerken. In samenwerking met de Leica Rugby laser is het perfect mogelijk om op grotere afstanden een helling aan te leggen of de oppervlakte mooi gelijk te trekken.

De huurmachines kan je ook makkelijk online reserveren. Maak hiervoor zeker een account aan en krijg ook je persoonlijke kortingen (of netto prijzen) direct te zien.

https://www.hst.be/huurgids

 StrakVlak, een nieuwkomer in het gamma StrakVlak, een nieuwkomer in het gamma

Caterpillar bulldozer met Leica lasersturingCaterpillar bulldozer met Leica lasersturing