Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK55SRX voor Glijnis Zoetermeer

Publicatiedatum: 05-04-2017 08:10

J. Glijnis BV uit Zoetermeer heeft onlangs onder zeer feestelijke omstandigheden een Kobelco SK55SRX minigraafmachine in ontvangst genomen. Glijnis is namelijk al 40 jaar trouwe klant van Kemp en dit is alweer de vierde Kobelco.

Kobelco SK55SRX voor GlijnisKobelco SK55SRX voor Glijnis

De nieuwe Kobelco SR-5 serie staat voor kracht, snelheid en capaciteit. De minigravers van Kobelco kenmerken zich verder door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines is veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. Kijk op onze website voor meer specificaties of neem contact op met een van onze verkoopmedewerkers. De Kemp Groep in De Meern heeft de Kobelco SK55SRX compleet naar de eisen en wensen van Glijnis afgeleverd.

J. Glijnis BV uit Zoetermeer verhuurt grondverzetmachines en loonwerkbenodigdheden. Daarnaast is Glijnis voornamelijk actief op het gebied van groenonderhoud, maaiwerk, cultuurtechnische werken en nog enkele agrarische werken. Glijnis beschikt over een groot aantal tractoren, kippers, maaiers en zowel mobiele als rupsgraafmachines in diversen gewichtsklasse.

www.jglijnisbv.nl

Glijnis al 40 jaar trouwe klant bij Kemp. Taart, bloemen en speciale miniatuurGlijnis al 40 jaar trouwe klant bij Kemp. Taart, bloemen en speciale miniatuur