Communicatie software Groen, Grond en Infra

Blommaert innoveert met schuifdaken voor de GWW sector

Publicatiedatum: 20-04-2017 10:40

Blommaert Aluminium is marktleider op het gebied van aluminium scheepsluiken voor binnenschepen. Die expertise zet de firma met locaties in Wijnegem (BE) en Werkendam (NL) ook in voor de productie van allerhande aluminium constructies, zoals afdekputten, mobiele bordessen, truss-structuren en andere aluminium constructies voor de wegenbouwsector. Uniek zijn ook de mobiele schuifdaken in aluminium of polycarbonaat om grondstoffen droog op te kunnen slaan. Deze mobiele schuifdaken kunnen op stapelbare betonblokken of keerwanden gemonteerd worden. Het mobiele dak maakt het mogelijk om bulkproducten droog en veilig op te slaan, en toch eenvoudig te laden en lossen, zonder veel tijd te verliezen.

Aluminium constructies

De mobiele schuifdaken garanderen een optimale bescherming en toegankelijkheid. Ze kunnen voor de volle 100% worden geopend en zo kan u de volledige opslagruimte optimaal benutten.  Alle schuifdaken worden op maat geproduceerd, waarbij Blommaert rekening houdt met individuele wensen.

Blommaert maakt ook andere aluminium producten voor de wegenbouw zoals afdekputten, mobiele bordessen, truss-structuren en andere aluminium constructies. Allemaal op maat. De firma beschikt over een uitgebreide engineeringsafdeling en kan projecten van A tot Z uitvoeren. Aan de hand van de wensen van haar opdrachtgevers, kunnen zij de aluminium constructie volledig engineeren, produceren en monteren. Ook beschikken zij over een unieke service- en onderhoudsdienst, 24 uur per dag, 7 dagen per week, zodat opdrachtgevers gegarandeerd zijn van een betrouwbare, flexibele en veilige afdekking. Bijkomend voordeel van het droog opslaan van bijvoorbeeld zand of zout is dat de vochtigheid stabiel blijft en de grondstof niet aan waarde verliest.

Meer info kan u vinden op: www.blommaertalu.com/nl/mobiele-daken

http://www.blommaertalu.com

Het mobiele dak maakt het mogelijk om bulkproducten droog en veilig op te slaanHet mobiele dak maakt het mogelijk om bulkproducten droog en veilig op te slaan

voordeel van het droog opslaan is dat de vochtigheid stabiel blijftvoordeel van het droog opslaan is dat de vochtigheid stabiel blijft