Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK140SRlc voor Havermans Hooge Zwaluwe

Publicatiedatum: 09-05-2017 12:45

Grondverzetbedrijf, Handel & Verhuur W. Havermans heeft een nieuwe compact draaiende Kobelco SK140SRlc rupsgraafmachine in gebruik genomen.

Kobelco SK140SRlcKobelco SK140SRlc

De Kobelco SK140SRlc voldoet aan strengste milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Het nieuwe hydraulische systeem en de extra ECO-modus verminderen het brandstofverbruik aanzienlijk. Dit resulteert in direct meer rendement per draaiuur, zonder verlies van capaciteit.  De Kobelco’s zijn standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de camera met geïntegreerd kleurenscherm, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de nieuwste generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine.

Grondverzetbedrijf, Handel & Verhuur W. Havermans zijn opgericht in 1999 door Wilfred Havermans uit Hooge Zwaluwe. In de afgelopen 18 jaar heeft hij zijn kennis uitgebreid op het gebied van grondwerk, verhuur en handel en kan daardoor u van de juiste adviezen voorzien indien gewenst.

www.wHavermans.nl

Kobelco SK 140 SRlc rupskraan voor Wilfred Havermans uit Hooge ZwaluweKobelco SK 140 SRlc rupskraan voor Wilfred Havermans uit Hooge Zwaluwe