Communicatie software Groen, Grond en Infra

Primeur: in 2018 MATEXPO Demo Days

Publicatiedatum: 19-06-2017 08:24

Tijdens een persmoment na de jaarvergadering van SIGMA vzw, gaf MATEXPO directeur Gregory Olszewski een primeur. Volgend jaar, in 2018, zal er ook een evenement plaatsvinden, namelijk de MATEXPO Demo Days. Deze zullen doorgaan op het terrein van een voormalige zandgroeve in Braine l'Alleud tijdens het weekend van 8 & 9 september. Er zal een ervaringsparcours uitgestippeld worden waarlangs je de grondverzetmachines live aan het werk kan zien, en ook zelf uittesten.

Reeds 8 machineverdelers, waaronder Van Haut uit Kruibeke, bevestigden hun deelname aan dit nieuwe evenement. Met anderen wordt gepraat over hun aanwezigheid. De focus zal voornamelijk liggen op grondverzet- en graafmachines.

De laatste 2 edities werd op de 2 jaarlijkse MATEXPO vakbeurs een demonstratie terrein aangelegd op het 'ei' in Kortrijk. Maar gezien de moeilijke bereikbaarheid en de moeilijkheden op dat terrein wegens het slechte weer tijdens de laatste editie werd hier voor de komende editie van Matexpo vanaf gestapt. Hieruit is echter het idee ontstaan om een apart evenement te organiseren op een locatie die hiervoor beter geschikt is.

Later volgt ongetwijfeld meer informatie.

www.demodays2018.be/nl/
www.wegenbouw.be/bedrijven/460073/van-haut

De SANY graafmachines (Van Haut) zal je kunnen testen tijdens de Matexpo Demo Days op 8-9/09/2018De SANY graafmachines (Van Haut) zal je kunnen testen tijdens de Matexpo Demo Days op 8-9/09/2018

matexpo, demo, days, 2018