Communicatie software Groen, Grond en Infra

L'Ortye levert nu ook bouwgrondstoffen op locatie Maastricht

Publicatiedatum: 04-08-2017 09:50

Met ingang van 1 augustus heeft L'Ortye Transport en Milieu haar activiteiten op haar loskade aan de Ankerkade 80 in Maastricht uitgebreid.

Ankerkade 80, MaastrichtAnkerkade 80, Maastricht

Voor het aanleveren van grond, puin en alle soorten afvalstoffen en lossen van schepen kon men al terecht in Maasticht. Met ingang van 1 augustus heeft L'Ortye op deze locatie de volgende bouwgrondstoffen op voorraad:

  • Vulzand (steenvrij)
  • Gewassen Maasbetondzand 0-4
  • Menggranulaat 0-31,5 mm
  • Brekerzand 0-4 mm
  • Teelaarde

Zo kan een klant grond of afvalstoffen aanleveren en direct menggranulaat of zand meenemen naar zijn werklocatie.

L'Ortye L'Ogisch is een vertrouwd beeld in de Euregio. Altijd onderweg voor zakelijke en particuliere relaties en overheden in de Benelux en Duitsland. L’Ortye bestaat uit vijf divisies die nauw op elkaar aansluiten en elkaar versterken. Een totaalpakket met specialismen. Makkelijk voor u. Efficiënt en flexibel. Onze divisies: L'Ortye Transport L'Ortye Haven L'Ortye Milieu L'Ortye Zand & Grind L'Ortye Grondbank U kunt een compleet proces aan één gespecialiseerde partner overlaten. Levering van zand en grind, op- en overslag aan het water, bulktransport, afvaltransport en afvalverwerking, milieudiensten en milieuzorg. Alles in één hand. In meer dan 65 jaar is L’Ortye uitgegroeid tot een professionele dienstverlener waar de service en persoonlijke aandacht van het familiebedrijf nog altijd hoog in het vaandel staan.

www.lortye.eu

L'Ortye levert brekerzand, maasbetondzand, Menggranulaat, Vulzand en Teelaarde in MaastrichtL'Ortye levert brekerzand, maasbetondzand, Menggranulaat, Vulzand en Teelaarde in Maastricht