Communicatie software Groen, Grond en Infra

Win 1 jaar gratis Entreeding.com met Matexpo

Publicatiedatum: 08-09-2017 11:35

Gratis toegang tot Matexpo 6-10 september en maak kans op 1 jaar gratis Entreeding.com. Hoe werkt het? Heel eenvoudig. Vraag via entreeding.com uw GRATIS toegang aan met code WGB228. Scan uw ticket aan de ingang op de beurs en maak kans op een gratis Entreeding licentie t.w.v. 900 EUR.

Gratis toegang Matexpo 2017Gratis toegang Matexpo 2017

MATEXPO is een tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor bouwmaterieel in Kortrijk Xpo. Als derde grootste vakbeurs in Europa ontvangt MATEXPO als gevestigde waarde meer dan 40.000 bezoekers. De 370 exposanten zijn voornamelijk importeurs van machines voor de bouw, recyclage, burgerlijke bouwkunde, goederenbehandeling, milieu en reiniging.

https://registration.n200.com/survey/230gcyq5j8ntr/register?actioncode=WGB228

Entreeding.com is de Communicatie Software voor de Groen, Grond en Infra. Met een licentie kunt u zelf vraag en aanbod bekijken en plaatsen. Zowel voor inhuur en verhuur van materieel en personeel, handelen in grondstoffen als ook het onderling uitwisselen van aanbestedingen. Daar waar u normaal gesproken vele telefoontjes benodigd voor het gewenste resultaat, beschikt u nu over een digitaal marktplein waar u snel en gebruiksvriendelijk naar beschikbaar materieel en personeel kunt zoeken of dit kunt aanbieden zowel binnen als buiten uw eigen netwerk.

Entreeding.com is het hulpmiddel om de planning van machines en personeel binnen de GWW te optimaliseren. Bedrijven krijgen met de communicatie software direct een overzicht van beschikbaar en gevraagd materieel in de regio. Werken met entreeding.com betekent voor de gebruikers tijdsbesparing, vergroten van het aantal contacten, kostenbesparingen en omzetvergroting.

Deze unieke prijs wordt u aangeboden door MATEXPO NV. Na de beurs zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Bezoek Entreeding.com en Wegenbouw.be op de Matexpo in Kortrijk. U bent van harte welkom op onze buitenstand nr B71 voor een kop koffie.

Klik hier voor de GRATIS registratie !!!

Win 1 jaar gratis Entreeding.com met MatexpoWin 1 jaar gratis Entreeding.com met Matexpo