Communicatie software Groen, Grond en Infra

Knikmops.be gaat elektrisch met de Knikmops 80 E

Publicatiedatum: 01-09-2017 12:09

Knikmops staat bekend om zijn krachtige, veelzijdige en compacte wielladers. De machine is sinds jaar en dag een vaste waarde voor zijn gebruikers die dag na dag rekenen op hun machine in de meest barre omstandigheden. Om meer klanten tegemoet te komen lanceert Knikmops een volledig elektrische machine.

Knikmops 80 EKnikmops 80 E

Nieuw in het gamma is de Knikmops 80 E. Een volledig elektrisch aangedreven machine op het platform van de vertrouwde en beproefde Knikmops KM80. Een zeer compacte machine waarvoor geen enkele plaats onbereikbaar is. De KM80E wordt uitgerust met een batterijcapaciteit vanaf 160Ah. Afhankelijk van het gebruik van de machine zal de autonomie oplopen van 1 uur bij zeer intensief gebruik tot 3 uur bij minder veeleisende taken. Op deze manier kan de machine ingezet worden op plaatsen die anders ontoegankelijk zijn. Werken in gesloten ruimtes of op locaties waar het geluidsniveau beperkt dient te blijven zijn met deze machine een mogelijkheid. Opladen van een volledig leeg batterijpakket zal in 4 tot 8 uur voltooid zijn, afhankelijk van de lader en batterijpakket. Vanzelfsprekend is deze machine verkrijgbaar met toebehoren en aanbouwdelen zoals bij de conventionele machines.

Uit ecologische overweging en met oog op milieu-uitstootnormen neemt Gebr.Geens-Knikmops alvast een weloverwogen keuze voor de toekomst.Ondertussen wordt verder gewerkt aan de ontwikkeling van andere elektrische modellen binnen het gamma. Vraag daarom vrijblijvend meer informatie bij uw vertegenwoordiger.

www.wegenbouw.be/bedrijven/566490/gebroeders-geens-n-v
www.knikmops.be

De KM80E wordt uitgerust met een batterijcapaciteit vanaf 160AhDe KM80E wordt uitgerust met een batterijcapaciteit vanaf 160Ah