Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK140SRLC-5 voor Blijleven Zevenhoven

Publicatiedatum: 28-09-2017 10:10

Loon- en Verhuurbedrijf G. Blijleven uit Zevenhoven heeft een derde Kobelco in gebruik genomen. Naast twee Kobelco minigravers heeft Blijleven nu ook een Kobelco SK140SRLC-5 rupsgraafmachine in het machinepark.

Kobelco SK140SRLC-5Kobelco SK140SRLC-5

De Kobelco SK140SRLC-5 voldoet aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Het gepatenteerde INDR systeem zorgt voor een zeer geluidsarme en stofvrije machine. Ook deze technologie draagt bij aan een gunstig brandstofverbruik. Direct meer rendement per draaiuur, zonder verlies van capaciteit. De Kemp Groep uit De Meern heeft de machine zeer compleet opgebouwd en voor een perfecte aflevering heeft de reclameafdeling van Kemp de machine voorzien van de belettering.

Loon- en Verhuurbedrijf G. Blijleven uit Zevenhoven houdt zich bezig met de verhuur van machines en werkzaamheden in de agrarische sector. De wortels liggen dan ook in de agrarische sector want de vader en oprichter van deze firma begon ooit als agrariër. Tegenwoordig werkt men bij Blijleven met kleine groep vaste en ervaren medewerkers aan veel verschillende projecten. Een breed assortiment aan materieel maakt Blijleven zeer veelzijdig in zowel grondwerkzaamheden als in het agrarische werk.

www.loonbedrijfblijleven.nl
www.loonbedrijfblijleven.nl

Kobelco SK140 SRLC-5 voor G. Blijleven uit ZevenhovenKobelco SK140 SRLC-5 voor G. Blijleven uit Zevenhoven