Communicatie software Groen, Grond en Infra

Veldhuizen start productie kleine semi-dieplader opleggers

Publicatiedatum: 26-10-2017 11:25

Veel bedrijven knappen zelf een gebruikte oplegger op voor het transport van tractoren en graafmachines. Daarbij moeten de oprijgoten vervangen worden voor aluminium exemplaren om aan de ARBO eisen te voldoen. Gezien de vraag uit de markt, start Veldhuizen daarom met de productie van kleine vrachtwagen opleggers in serieproductie.

DiepladerDieplader

Deze opleggers zijn uitgevoerd met oprijgoten van “Domex” staal zodat het gewicht tijdens optillen slechts 6 kg is. De laadvloer is gemaakt van 35mm hardhout en uitgevoerd met 28 sjorpotten die TUV-gekeurd zijn op 5 ton. Voor machines met een extra kleine oprijhoek is de laadvloer dubbel afgeschuind en voorbereid voor roosterprofielen. De opleggers zijn gemaakt van BPW-assen, Hella verlichting en Continental zodat de opleggers onderhoudsarm zijn. Om de opleggers universeel te gebruiken is de aankoppelhoogte 1,15m en zijn standaard uitgevoerd met 2x7-polige +15-polige stekkers.

De opleggers zijn uit voorraad leverbaar en zijn ook te huur in de afdeling C-E-Rent.

www.veldhuizen.nl

Veldhuizen start productie kleine vrachtwagen opleggersVeldhuizen start productie kleine vrachtwagen opleggers

Oprijgoten van “Domex” staal zodat het gewicht tijdens optillen slechts 6 kg isOprijgoten van “Domex” staal zodat het gewicht tijdens optillen slechts 6 kg is