Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hitachi ZX300LC-6 met 15 meter giek voor Küper Spijk

Publicatiedatum: 07-11-2017 10:35

Recent heeft M.B. Küper B.V.m uit Spijk een Hitachi ZX300LC-6 rupsgraafmachine met een originele 15 meter giek geleverd gekregen.

Hitachi ZX300LC-6Hitachi ZX300LC-6

In 2016 schafte Küper zijn eerste Hitachi ZX300LC-6 aan. Dit was de opvolger van de Hitachi ZX280LC-3. De 6-cilinder motor en een echte 30 tons machine waren destijds doorslaggevende punten om wederom voor Hitachi te kiezen. Naarmate de machine ingezet werd groeide het enthousiasme rondom de Hitachi ZX300. Dit is mede de reden geweest voor Küper om opniew te kiezen voor een Hitachi ZX300LC-6 met een originele, door de fabriek geleverde giek van 15 meter. Het bereik met bak is 16 meter. De machine is verder voorzien van overdrukvoorbereiding, extra verlichting, lasersteunen en een extra contragewicht. Aan de machine is een 1450 liter kettingbak gemonteerd.

De Hitachi ZX300LC-6 is ontwikkeld in de grootste graafmachine fabriek ter wereld in Japan, waar de technici van Hitachi baanbrekende technologie gebruikt hebben bij de ontwikkeling van dit model. Deze machine biedt een uitzonderlijke productiviteit en is perfect voor gebruik in de Europese bouwsector. De machine is uitgerust met een Isuzu 6 cilinder motor met een inhoud van 7,8 liter en een vermogen van 268 pk. De machine is uitgevoerd met een gepatenteerd hydraulisch systeem voorzien van 3 hydraulische pompen, die zorgen voor minder hydraulisch verlies, directere bediening en betere prestaties. Via global e-service is de machine, via de thuisbasis, perfect te volgen. De machine blinkt uit in een zeer hoog afwerkings niveau, op alle details is gelet en door de engineering in Japan veel aandacht aan geschonken . De machine maakt een zeer robuuste en betrouwbare indruk, de onderwagen is verzwaard en goed beschermd met 3 rupsgeleiders aan iedere zijde, ook zijn de boom -armverbindingen extra versterkt.

www.facebook.com/kupertransport/

Hitachi ZX300LC-6 rupsgraafmachine met 15 meter giek voor Küper SpijkHitachi ZX300LC-6 rupsgraafmachine met 15 meter giek voor Küper Spijk